Używamy plików cookies (ciasteczek), aby poprawić funkcjonowanie naszej strony internetowej. Zgodnie z nową dyrektywą e-Privacy, musimy zapytać o Twoją zgodę na ich używanie. Dowiedz się więcej. Dowiedz się więcej.
Ciemna Belgijska Czekolada do Fontann | Callebaut | 10 kg
Prawdziwa ciemna, belgijska czekolada do fontann najwyższej jakości, na bazie miazgi kakaowej. Bez sztucznych substytutów. Aż 53.8% kakao.
Czy jest coś smaczniejszego i bardziej przyjemnego niż ciepła, płynna czekolada? Czekolady belgijskie są bogate w masło kakaowe, zapewniające ich wysoki stopień płynności w fontannach i fondue. Łatwo się rozpuszczają, ponieważ występują w formie małych granulek.
Czekolady są również dobre do bezpośredniego spożycia. Do zanurzania w czekoladzie polecamy:
wafelki,
rurki,
kruche ciasteczka,
owoce: banany, pomarańcze, kiwi, winogrona.
Callebaut gwarantującej intensywny, harmonijny smak.
Dzięki niezwykłym składnikom nasza czekolada ma niepowtarzalny, intensywny aromat i smak oraz konsystencję idealną do fontanny czekoladowej.
W przeciwieństwie do innych czekolad Callebaut zawiera masło kakaowe, dzięki któremu nie ma żadnego kompromisu między smakiem, aromatem a konsystencją czekolady.