Używamy plików cookies (ciasteczek), aby poprawić funkcjonowanie naszej strony internetowej. Zgodnie z nową dyrektywą e-Privacy, musimy zapytać o Twoją zgodę na ich używanie. Dowiedz się więcej. Dowiedz się więcej.
Mleczna Belgijska Czekolada do Fontann | Callebaut | 800 g
Prawdziwa Belgijska czekolada do fontann o harmonijnym smaku
Czy jest coś smaczniejszego i bardziej przyjemnego niż ciepła, płynna czekolada? Czekolady belgijskie są bogate w masło kakaowe, zapewniające ich wysoki stopień płynności w fontannach i fondue. Czekolady belgijskie łatwo się rozpuszcza, ponieważ występują w formie małych granulek.
Czekolada nadaję się również do bezpośredniego spożycia. Do zanużania w czekoladzie polecamy:
- wafelki,
- rurki,
- kruche ciasteczka,
- owoce: banany, pomarańcze, kiwi, winogrorna.
Callebaut gwarantującej intensywny, harmonijny smak.
- 37.8% masa kakaowa,
- 20.4% mleka,
- 100% masła kakaowego.
Dzięki tym składnikom czekolada ma niepowtarzalny, intensywny aromat i smak oraz konsystencję idealną do fontanny czekoladowej.
W przeciwieństwie do innych czekolad oferowana przez nas czekolada zawiera masło kakaowe, dzięki któremu nie ma żadnego kompromisu między smakiem, aromatem a konsystencją czekolady.