Używamy plików cookies (ciasteczek), aby poprawić funkcjonowanie naszej strony internetowej. Zgodnie z nową dyrektywą e-Privacy, musimy zapytać o Twoją zgodę na ich używanie. Dowiedz się więcej. Dowiedz się więcej.
Biała Belgijska Czekolada do Fontann | Callebaut | 800 g
Prawdziwa Belgijska czekolada do fontann o harmonijnym smaku
Czy jest coś smaczniejszego i bardziej przyjemnego niż ciepła, płynna czekolada? Czekolady belgijskie są bogate w masło kakaowe, zapewniające ich wysoki stopień płynności w fontannach i fondue. Łatwo się je rozpuszcza, ponieważ są w formie małych granulek.
Czekolada nadaję się również do bezpośredniego spożycia. Do zamaczania w czekoladzie polecamy:
- wafelki,
- rurki,
- kruche ciasteczka,
- owoce: banany, pomarańcze, kiwi, winogrona.
Callebaut gwarantującej intensywny, harmonijny smak.
28% miazgi kakaowej.
Dzięki tym składnikom czekolada ma niepowtarzalny, intensywny aromat i smak oraz konsystencję idealną do fontanny czekoladowej.
W przeciwieństwie do innych czekolad Callebaut zawiera masło kakaowe, dzięki któremu nie ma żadnego kompromisu między smakiem, aromatem a konsystencją czekolady.