Belgijski callebaut czekoladowy 10 Kg Ruby

Share :
670,00 zł
Na magazynie
RUBY10KG
+0,00 zł Wysyłka
Kliknij żeby powiększyć

Čokoláda Ruby Callebaut

Czekolada Ruby Callebaut

Czekolada Ruby Callebaut to nowe 4 rodzaje czekolady (biała, mleczna, gorzka czekolada). Ma piękny lekko różowy kolor, smak jest owocowy i lekko kwaśny, przypominający smak jogurtu. Wykonana z czystego rubinu, ziaren kakaowych czekolada Ruby Callebaut nie zawiera owocowych smaków ani barwników. Ma wszechstronne zastosowanie dzięki optymalnej płynności. Możesz ją używać do ganache, pączków, pralinek, dekoracji czekolad lub kremów.

Czekolada doskonale łączy się z mango, truskawkami, malinami, mascarpone, prosecco, winem różanym, whisky, różnymi orzechami, kawą, ziołami takimi jak mięta, lawenda lub rozmaryn. Ze składnikami, których nie można się spodziewać, takimi jak wasabi, kawior, ser Gorgonzola lub Camembert.

UWAGA: W wysokich temperaturach letnich nie gwarantujemy stałego stanu skupienia Twojej czekolady. Czekolada topi się w wyższych temperaturach.

SPECYFIKACJE
Składniki: cukier, masło kakaowe, odtłuszczone mleko w proszku, pełne mleko w proszku, pasta kakaowa, emulgator: E322 - lecytyna sojowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat waniliowy

(47,3% masy kakaowej, 35,9% masła kakaowego, 26,4% mleka)

Waga: 10 kg

Płynność: standard 3 z 5

Kraj pochodzenia: Belgia

Alergeny: zawiera soję (lecytynę sojową) i mleko, może zawierać śladowe ilości orzechów

WARTOŚCI ENERGETYCZNE
Wartości odżywcze na 100 g produktu

Wartość energetyczna: 2358 kJ / 564 kcal

Tłuszcze: 35,9 w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 21,5 g

Węglowodany: 49,7 g w tym cukry: 48,6 g

Błonnik: 0,7 g

Białko: 9,3 g

Sól: 0,26 g

JAK PRZECHOWYWAĆ CZEKOLADĘ?
Czekoladę przechowuj w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu. Jeśli czekolada Ruby jest przechowywana nieprawidłowo, może stracić swój piękny kolor i owocowy smak. Używać szczelnego opakowania i chronić przed światłem. Idealna temperatura przechowywania wynosi 12 ° C - 20 ° C.

Używanie czekolady w maszynie do temperowania czekolady przez kilka dni nie wpływa na jej smak i kolor. Należy jednak zapewnić ciągłe mieszanie, aby masło kakaowe nie zostało oddzielone od substancji stałych kakao. Podczas topienia czekolady nie może przekraczać 40 - 50 ° C, czekolada traci na wartości, może tracić również kolor i smak.

Napisz własną recenzję
Produkt do przegląduBelgijski callebaut czekoladowy 10 Kg Ruby
Twoja ocena
Co to jest? Sprawdź to, aby uzyskać dostęp do spersonalizowanych wynik i sugestie na podstawie własnej historii wyszukiwania.
Co to jest? Sprawdź, aby zgodzic się na przekazywanie przez stronę trzecią.
© 2010 – 2020 Beneo, s.r.o.